Nieuwsbrief februari 2019 nr. 25

 

Nieuwsbrief van Willem & Erna, februari 2019 nr. 25

Ik heb lief wie mij liefhebben, wie mij ijverig zoeken, zullen mij vinden. Spreuken 8:17 (NBG)

 

Lieve familie, vrienden en belangstellenden,

Het is volop zomer in Peru met temperaturen rond de 30 graden. Wij zijn lekker bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar, alles schoonmaken en opruimen, wat elk jaar weer een heel karwei is met al dat stof in de woestijnstad Lima. Met het team hebben we de verjaardag van Erna gevierd en we hebben de verjaardag van ons sponsorkind Junior (10) gevierd. Gaaf om te zien hoe blij hij was met de taart en de cadeaus. Samen gezongen en gebeden voor hem en zijn familie. Wil jij ook een kindje uit Peru sponsoren laat het ons weten… Nog een kleine 2 maanden en dan komen we op verlof naar Nederland. We hebben er zin in en zijn bezig met de voorbereidingen. Wil je ons uitnodigen om wat te vertellen over het zendingswerk in Peru op wat voor gelegenheid dan ook, laat het ons weten. Bid voor alle voorbereidingen, gezondheid, rust en vrede in ons hart.

           

Strand

Omdat het zo warm is, is het een goede tijd om naar het strand te gaan. We zijn een aantal keren naar het strand geweest met families en een groep tieners uit de sloppenwijk. Wat was dat gaaf om te zien hoe een aantal voor het eerst een strand hebben gezien. Even weg uit de sloppenwijk en de overlevingsmodus en te genieten van de zon, zee en strand. Een moeder vertelde dat het haar 2e keer in haar leven was, dat ze naar het strand is geweest, je had haar moeten zien genieten in het water. Dankbaar om ook op deze manier de liefde van Jezus te laten zien en relaties te bouwen met deze mensen.

            

Team USA

Afgelopen week hadden we een team uit Amerika op bezoek. Samen hebben we een klas lokaal uitgebreid, een schuur gebouwd en gewerkt aan het dak en de tuin en de golven van de zee van Lima bedwongen. Dankbaar zijn we voor dit geweldige team en de samenwerking. Ook kwam een groepje Venezolanen ons helpen, steeds meer Venezolanen komen onze kerk bezoeken. We zijn blij met hen en mooi om te mogen zaaien in hun levens! In de ochtend beginnen we altijd met gebed en aanbidding, wat is het mooi om samen God te aanbidden. Geweldig om tijdens deze week te zien hoe harten van kinderen geraakt werden, maar ook harten van volwassenen. Jezus is aan het werk in Lima, Peru. Wat zou het geweldig zijn om ook een team uit Nederland te mogen ontvangen in Brazos Abiertos….let us know…

          

Engelse les

Erna is begonnen met het geven van Engelse les aan het team van Brazos Abiertos. Het is mooi om te zien hoe hongerig ze zijn om dingen te leren. Willem voetbalt op donderdag avond met de mannen, een mooie gelegenheid om te bidden en iets te delen uit de Bijbel en lekker te voetballen. Ook zijn we met een groep naar het aanbiddingsconcert in de open lucht van Miel San Marcos geweest.

          

 

Nieuwsbrief

Vind je het leuk om ook de nieuwsbrief/weblog te ontvangen, meld je aan op www.weloveperu.nl

 

Ondersteuning

Wij leven op giften, wil je ons eenmalig of maandelijks ondersteunen dan kun je een gift overmaken op IBAN-nummer NL40 RABO 0302294791 ten name van Rafaël Amersfoort onder vermelding van zendingswerk, Peru.
De giften zijn belasting aftrekbaar.

Reacties

reacties