Nieuwsbrief juli 2018 nr. 21

 

Nieuwsbrief van Willem & Erna, juli 2018 nr. 21

Het gebed van een rechtvaardige vermag veel, doordat er kracht aan verleend wordt. (Jakobus 5:16b NBG)

 

Lieve familie, vrienden en belangstellenden,

Zomervakantie in Nederland met hoge temperaturen, hier is het winter en koud voor ons met +/- 18 graden, maar we zijn dankbaar voor alles wat we mogen doen in de sloppenwijken van Lima en wensen jullie een hele fijne en goede vakantie toe en mocht je in de buurt zijn van harte welkom. Het tienerwerk groeit en daar zijn we erg dankbaar voor. Ook zien we groei in de kerk en tijdens de Bijbelstudies. Met ons gaat het goed, alleen de knieën van Erna werken nog niet mee, bid voor volledig herstel.

       

Bezoek
Christian uit Eemdijk was een tijdje op bezoek bij ons, het was erg gezellig. Goed om ons zendingsleven te delen en een bemoediging voor anderen te kunnen zijn. Hij is op zoek naar het plan van God voor zijn leven en wellicht ligt zijn bestemming ook in Peru. Bidden jullie mee? Gaaf was het om voedselpakketten uit te delen aan de allerarmsten die leven van het recyclen van afval zoals plastic, ijzer en hout. We hadden er een uitnodiging bij gedaan voor de gebeds- en genezingsavond, verzorgd door een team uit de USA. Mooi om te zien hoe een aantal gekomen waren voor gebed, genezing en bevrijding. God is goed en we mochten getuige zijn van een aantal wonderen.

       

Onderwijs

Belangrijk in het zendingswerk is het geven van onderwijs uit de Bijbel, zodat de mensen verder groeien in hun geloof en het echt discipelen zullen worden. Want Jezus is de Weg, de Waarheid en het Leven. Erna leerde de tieners een Bijbeltekst aan en Willem sprak op zondag over het plan van God in ons leven. Daarnaast wordt er meerdere keren per week Bijbelstudie gegeven en gebeden.

      

Evangelisatie en huisbezoek

Wat is het mooi om bij de mensen thuis te komen, om hen beter te leren kennen en hun het goede nieuws te vertellen. Zo waren we op bezoek bij een jongen en zijn moeder en hebben het evangelie uitgelegd waarna ze aangaven graag Jezus te willen volgen. We hebben met ze gebeden en God heeft hun zonden vergeven. Bid voor hen dat ze vast blijven houden aan hun geloof en naar de kerk zullen komen om verder te groeien.
We hadden bezoek uit NL van een kerk die een kindje sponsort, wat waren ze blij en dankbaar om hun kindje te zien en te omarmen. Leuk om te zien wat dit met het kind doet, als hun sponsor op bezoek komt. Wil jij ook een kind sponseren laat het ons weten.

      

 

Nieuwsbrief

Vind je het leuk om ook de nieuwsbrief te ontvangen, meld je aan op www.weloveperu.nl

 

Ondersteuning

Wij leven op giften, wil je ons eenmalig of maandelijks ondersteunen dan kun je een gift overmaken op IBAN-nummer NL40 RABO 0302294791 ten name van Rafaël Amersfoort onder vermelding van zendingswerk, Peru.
De giften zijn belasting aftrekbaar.