Vakantie Bijbel week

Elk jaar voor dat het schooljaar begint hebben we een vakantie Bijbel week met de kinderen en tieners van Brazos Abiertos. Dit jaar was het thema “gids voor  jou redding”. We zijn dankbaar voor deze geweldige week waar de kinderen en tieners genoten van de spelletjes, zwembad, theater, lekker eten en het onderwijs. Gaaf dat vele kinderen en tieners Jezus willen volgen en dat we mochten zaaien in hun levens. Bidden jullie mee dat ze verder zullen groeien in hun relatie met Jezus?

Afgelopen week is de school begonnen en zijn de meeste programma’s gestart. Erna leert kinderen, die een achterstand hebben lezen. Met 26 tieners hadden we afgelopen zaterdag de 1e Desafios Extremos (Extreme Uitdagingen) en daarna de kampvuuravond met 19 mannen. God is goed en brengt de mensen naar het project. Ook is de 1e huiskring gestart.

Peter Varenkamp uit Eemdijk was een weekje bij ons op bezoek, wat erg gezellig was. Willem heeft een mooie bergwandeling met hem gemaakt en Peter was erg onder de indruk van het zendingswerk, wat wij doen in Peru.

De Jeugd met een Opdracht familiedag met alle zendelingen uit Lima was erg gezellig. Lekker uitwaaien aan het kiezelstrand, zwemmen, eten en een stukje onderwijs en gebed voor elkaar.

In Peru komt het regelmatig voor dat mensen de straat opgaan om te demonstreren, zo ook afgelopen week bij ons in de straat. Dit keer ging het over geen geweld tegen vrouwen. En dat is een goed punt want dat gebeurt vaak hier.

Gebedspunten: Bid voor gezondheid voor Erna, kracht, wijsheid en de voorbereidingen voor ons verlof (nog 5 weken).

Reacties

reacties