Wie zijn wij

20140530 Griekenland Kefalonia 129 klein1Erna: Al een aantal jaren, maar vooral serieus toen ik 21 jaar was, ben ik op zoek gegaan naar God, door aan Hem te vragen of Hij aan mij wil laten zien dat Hij echt bestaat. God antwoordde mijn gebed en toonde heel krachtig, dat Hij van mij houdt en een plan met mijn leven heeft! Ik was zo ontzettend blij en dankbaar en kreeg direct het verlangen om dit geweldige nieuws met iedereen te delen! Ik ben op mijn 23ste verhuisd naar Amsterdam om daar een DTS te gaan doen van Jeugd met een Opdracht. Daarna ben ik parttime gaan werken in het onderwijs en werkte de andere dagen onder verslaafden in de Rosse buurt van Amsterdam, waar ik God geweldige dingen heb zien doen in de harten van velen!
Ik heb een Bijbelschool gedaan en vele andere opleidingen en werkzaamheden op het gebied van evangelisatie, pastoraat en onderwijs in binnen- en buitenland.
Op mijn 34e leerde ik Willem kennen en Willem deelde mijn passie voor evangelisatie en zending! Altijd is bij mij het verlangen geweest om de zending in te gaan, om in een ontwikkelingsland te gaan werken onder straatkinderen, tieners en volwassenen.

Willem: Op mijn 34e heb ik een bewuste keus voor Jezus gemaakt en een relatie met Jezus20130408 Peru (237) 314x235 gekregen, sinds die tijd is mijn hele leven veranderd en wil ik niks liever dan Zijn liefde te laten zien aan alle mensen die Hem nog niet kennen. Radicaal voor Jezus gaan en Hem dienen vol met passie en vuur, dat is mijn verlangen. Ik ben persoonlijk enorm gegroeid de afgelopen jaren op verschillende gebieden in mijn leven door verschillende trainingen en cursussen. De passie voor het uitreiken van het evangelie springt er wel uit en ik sta open om nog meer van de Heilige Geest te ontvangen.

Samen hebben wij de afgelopen 10 jaren het evangelie mogen brengen in het Eemland en in verschillende Mission trips in het buitenland.
We hebben 4 keer het land Peru bezocht en God heeft ons hart geraakt en geroepen om in juni 2015 naar Lima in Peru te gaan en mee te gaan werken met het project Brazos Abiertos van Jeugd met een Opdracht in de sloppenwijken van Lima.