Nederland

We zijn inmiddels alweer terug in Peru, na ruim 3 weken in Nederland te zijn geweest. We zijn dankbaar voor ons onverwachte bezoek in Nederland. We mochten Willem zijn moeder ondersteunen met haar ziekte, het was haar op 1 na mooiste kerstcadeau. Het was goed om onze familie, vrienden, kennissen en oud collega’s even te ontmoeten, zo snel weer vertrouwd. Ook HEERlijk om even op onze huiskring te zijn geweest, ons verhaal te delen en gebed te ontvangen. Wat is het toch heerlijk groen en fris in Nederland, lekker wandelen in de natuur en genieten van het Nederlandse eten. Het was wel weer even omschakelen van -6 naar bijna 30 graden in Lima. Maar ook lekker om weer even sneeuw en ijs mee te maken.

Afsluiting: Voordat we naar Nederland zijn gegaan hebben we in Peru alles mooi kunnen afsluiten. Het einde van het schooljaar met de promotie van de 5 jarigen die naar de lagere school gaan. Het kerstfeest was ook gaaf, Erna had het kerstverhaal geregeld, wat werd uitgespeeld door alle klasjes. Gaaf om zo het echte kerstverhaal te horen en te zien, het was volle bak in de kerk.

Met het team van Brazos Abiertos hebben we een HEERlijke dag gehad, als afsluiting van het jaar met lekker eten, cadeaus en een lekker zwembad.

Tieners: De afsluiting met de tieners was mooi. Zo hadden we allemaal nep cadeaus gemaakt en dit met een spel uitgedeeld aan de tieners, erg leuk. Je had hun gezichten moeten zien. Daarnaast hadden we een bedrijf die de echte cadeaus hadden geregeld, een mooie mand vol met levensmiddelen en nog wat extra’s. De tieners waren er heel blij mee, dankbaar dat God voorziet. Verder HEERlijke Paneton met chocomelk en natuurlijk werd het geestelijke voedsel niet vergeten. Er waren nog een paar manden met levensmiddelen over en die hebben we in de buurt uitgedeeld.

 

Huiskring Wandelen in het bos Ziekenhuis bezoek FF krabben Promotie2 Promotie1 Tieners2 Tieners1 Kerstfeest2 Kerstfeest3 Kerstfeest1 Voedsel uitdelen Afsluiting team Brazos Abiertos1 Afsluiting team Brazos Abiertos2