Nieuwsbrief Willem & Erna, september 2017 nr. 17

 

Nieuwsbrief van Willem & Erna, september 2017 nr. 17

Heiligt u dan, en weest heilig, want Ik ben de Here, uw God. (Leviticus 20:7 NBG)

 

Lieve familie, vrienden en belangstellenden,

De lente is begonnen in Peru, heerlijk om te genieten van het lente zonnetje. In de straat waar wij wonen was er zelfs een optocht met bejaarden die leuke dingen hadden gemaakt over de lente.
De tijd gaat snel in Peru, dagen vliegen voorbij en de wereld is nog niet vergaan. Dus nog genoeg te doen hier. We zijn blij met de dingen die we mogen doen en zien dat God het zegent. Met een aantal tieners zijn we bij een hardloopwedstrijd geweest om onze eigen wedstrijd op 12 november te promoten. Mooi om te zien hoe ze genieten van even weg uit de sloppenwijk.

         

Verjaardagsfeestje

Gaaf om bij een tiener op bezoek te gaan en haar 15e verjaardag te vieren. In Peru is dat een belangrijk moment in het leven van de tiener. Mooi ook om te zien hoe ze veranderd is in de afgelopen jaren, na een moeilijke periode.

       

Dankbaar

Het huisje van Lucia hebben we opgeknapt, wat is het mooi geworden en wat waren ze dankbaar. Dit hebben we samen met haar verjaardag gevierd met een barbecue met de familie. Als aandenken hadden we een mooie foto collage gemaakt als herinnering. Dankbaar om zo de liefde van Jezus ook praktisch te maken.

      

Getuigenis

Erna: Een tiener die regelmatig bij mij op bezoek komt vertelde me dat ze last had van een geest die ze regelmatig voor haar raam zag staan. Waar ze erg angstig van werd. Ze had deel genomen aan occulte spelletjes en ook in haar familie waren occulte dingen gebeurd. Samen hebben we de Bijbel gelezen waarin God waarschuwt voor zulke activiteiten en haar ogen werden duidelijk geopend. Ze heeft vergeving gevraagd voor haar keuzes en ik heb voor haar mogen bidden. Ze gaf aan dat ze er rustig van werd. Dank u Jezus!!!
Willem: regelmatig hebben we verkoop van allerlei spulletjes voor zeer lage prijzen. Hier komen veel mensen op af en dat is een mooie gelegenheid om het evangelie te delen.

    

 

Nieuwsbrief

Vind je het leuk om ook de nieuwsbrief te ontvangen, meld je aan op www.weloveperu.nl

 

Ondersteuning

Wij leven op giften, wil je ons eenmalig of maandelijks ondersteunen dan kun je een gift overmaken op IBAN-nummer NL40 RABO 0302294791 ten name van Rafaël Amersfoort onder vermelding van zendingswerk, Peru.
De giften zijn belasting aftrekbaar.