Een nieuw avontuur

Lieve familie, vrienden en geïnteresseerden,

Het jaar 2022 is alweer even onderweg en we kijken terug op een goede, hectische tijd in Nederland met de familie en het afscheid nemen van onze (schoon) moeder Eef. We zijn dankbaar dat het met Hetty onze (schoon) zus goed gaat, elke dag gaat het beter met haar. Gaaf was het om de kerstnachtdienst bij onze thuisgemeente Rafaël Amersfoort mee te maken. Kerst in Nederland is toch anders dan kerst in Peru, maar het goede nieuws is hetzelfde; dat Jezus de Zoon van God naar de aarde is gekomen om te sterven aan een kruis voor al onze zonden. Jezus is opgestaan uit de dood en Hij leeft en zit bij Zijn Vader in de hemel. 2e kerstdag zijn we vervroegd teruggevlogen naar Peru i.v.m. de omicron variant. Vorige week zijn we helaas voor de 2e keer besmet geraakt met het coronavirus, maar we zijn inmiddels al bijna weer hersteld.

Brazos Abiertos

In Peru was het gelijk vol aan de bak, veel praktisch werk voor het nieuwe schooljaar wat in maart weer gaat beginnen na 2 jaar thuisonderwijs. De overkapping van het dakterras van het nieuwe gebouw is klaar. Ook de trapleuningen en de hele infrastructuur wat betreft het netwerk en het internet is klaar. Erna is bezig geweest met alle voorbereidingen wat met de school te maken heeft, wat ook een leuke uitdaging was.

Bezoekjes

Dankbaar zijn we dat Erna een jaartje ouder is geworden. We hebben dit samen met de kerk en thuis gevierd. En we bidden dat er nog vele jaren mogen volgen, samen op het zendingsveld.

Vorig jaar was er een ernstig busongeluk waarbij een man uit de sloppenwijk zijn halve been moest missen. Het gaat beter met hem. We konden hem bemoedigen en met hem bidden voor rust, vrede, werk en dat hij een kunstbeen mag gaan krijgen. Bidden jullie mee?

Ons sponsorkind was jarig en we hebben een fijne tijd met de familie gehad. Ook hadden we nog cadeautjes voor een ander sponsorkind meegenomen uit Nederland, waar hij heel dankbaar voor was. Mooi om op deze manier de liefde van Jezus te laten zien aan de armen.

Getuigenis Erna: Toen we in december in Nederland waren heb ik voor mijn knieën en lever laten bidden. Sinds dien gaat het vele malen beter met mijn knieën en lever. Ik fiets hier weer op onze mountainbike de heuvels op en eet weer chocola en drink cappuccino. Wat ik lang niet heb gedaan, echt super genieten, dank U Jezus!!!

Maria woont vlakbij Brazos Abiertos en komt regelmatig bij ons in de kerk. Ze heeft al heel lang last van artritis, waardoor ze veel pijn heeft in al haar gewrichten. Ik heb met haar mogen bidden en de pijn verdween!!!! De volgende zondag prijsde ze God met haar armen omhoog in de kerk. Echt geweldig, alle eer aan God!!!

Een nieuw avontuur

Morgen vliegen we naar Mexico om een Bijbelschool van Jeugd met een Opdracht te gaan doen. We willen in de toekomst deze Bijbelschool (DTS) in Lima gaan geven. De DTS duurt 5 maanden, waarvan 3 maanden theorie en 2 maanden praktijk. Bidden jullie mee voor ons, dat we verfrist mogen worden en dat God ons zal leiden en beschermen. Kijk op https://ywamheidebeek.org/nl om te kijken wat een DTS inhoud.

We wensen jullie Gods zegen in alles wat jullie ondernemen en weet dat Jezus van jullie houdt!!!

Veel liefs vanuit Lima, Peru!