Een nieuw jaar

Lieve familie, vrienden en belangstellenden,

De eerste maand van het jaar 2024 is alweer voorbij en wat zijn we dankbaar voor het afgelopen jaar, God is goed en trouw. Wij willen iedereen bedanken voor de gebeden, giften en ondersteuning voor het zendingswerk en voor de nieuwbouw in Peru. Het is bijna niet te geloven hoe God voorziet, het is Zijn werk en Hij is onze Vader. Het jaar 2023 hebben we met het hele team goed afgesloten in Cieneguilla met lekker eten, cadeaus en genieten van het zwembad en van elkaar. De voorbereidingen voor het schooljaar zijn begonnen en dit jaar willen we ook beginnen met de voorbereidingen om een DTS (Discipelschaps Trainings School) te gaan geven, volgend jaar februari.

Afsluiting schooljaar

We blikken nog even terug op vorig jaar, waarin de kinderen van de school op een geweldige manier door drama en zang het kerstverhaal hebben uitgespeeld. Samen met de ouders was het een gezellig samenzijn met chocolade en kerstbrood. Alle kinderen hebben ook een kerstcadeautje ontvangen en verschillende families hebben we kunnen zegenen met een kerstpakket. Dank  je wel voor deze geweldige sponsors.

DTS Team Mazatlán México

In december hadden we een geweldig DTS team uit México op bezoek, om Brazos Abierties te helpen met het zendingswerk in de sloppenwijk. Heel gaaf was het getuigenis van 1 van de teamleden tijdens de avond; voetballen met de mannen. Hij deelde hoe hij worstelde met pornografie en hoe God hem daarvan vrij gemaakt heeft. Mooi om te zien hoe de andere mannen daarop reageerden en er verschillende gesprekken los kwamen.

Kerk Brazos Abiertos

De kerk groeit en dat is gaaf om te zien. Met een groepje hebben we discipelschapscursus 2 afgerond. De tienergroep had een schitterend drama voorbereid en uitgespeeld in de kerk.

Strand

Het is heerlijk zomer in Perú met temperaturen rond de 30 graden. We zijn een dagje naar het strand geweest met 2 families waaronder de 5 kinderen van wie hun moeder vorig jaar is overleden. Wat hebben ze genoten…

Nieuwbouw fase 3

De laatste loodjes worden gelegd, de vloeren zijn klaar en deze week worden de deuren geplaatst en volgende week de ramen en nog wat andere kleine dingen. Dankbaar voor Gods voorziening.

De volgende fase 4 zal de 2e verdieping zijn om de muren en het dak op de 7 lokalen te plaatsen (casco) en het zal 150.000,- euro  kosten. Om alles te schilderen, vloeren te leggen, deuren en ramen te zetten, electriciteit en data aan te leggen en de verdere aankleding is nog eens 150.000,- euro nodig, bid en help je mee? Inmiddels is er al 60.000,- euro binnen gekomen. Dank je wel aan alle gevers voor deze zegening.

Je kan een donatie overmaken op de rekening van de Stichting Shailoh  NL25ABNA0553527991 o.v.v. nieuwbouw fase 4. De giften zijn belasting aftrekbaar, hartelijk bedankt.

 

Chili

In januari zijn we naar Chili geweest om vakantie te houden en de zendingsbasis van Jeugd met een Opdracht Pichilemu, Chiloé en Viña del mar te bezoeken en om kennis te maken met de staf daar. Mooi om Chili te zien, een langgerekt land met schitterende natuur. We hebben genoten van Chili en waren net weer op tijd terug in Peru i.v.m de heftige bosbranden in Chili die ook de zendingsbasis van Viña del Mar heeft getroffen.