Nieuwsbrief maart 2024 nr. 61

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 048eedf3-62a9-4693-ba83-ab73d69bb9f6.png

Leer een kind van jongs af aan de juiste weg, en het zal er niet van afwijken wanneer het oud geworden is. Spreuken 22:6

Lieve familie, vrienden en belangstellenden,

Het gaat goed met ons en daar zijn we dankbaar voor. De maand februari was een mooie maand met verschillende activiteiten en voorbereidingen voor het schooljaar. Inmiddels is de school, begin maart weer gestart met de lessen en wat is het gaaf om de nieuwe kinderen te zien, met name de allerkleinsten, die voor het eerst naar school gaan.
De nieuwe lokalen zijn in gebruik genomen en dat is geweldig om te zien. God is goed en trouw.

Vakantie bijbelweek
Zo gaaf om met bijna 100 kinderen en rond de 25 tieners een week te hebben om je te verdiepen in de Bijbel. Op een ontspannen manier werd door verschillende activiteiten het geloof uitgelegd aan de kinderen en de tieners. Velen maakten een keuze om Jezus te gaan volgen.
Lekkere snacks, veel spelletjes en de laatste dag het zwembad was geweldig.
De kinderen en tieners zullen dit verder uitwerken op hun eigen niveau bij de kindergroep ¨De avonturiers¨en de tieners bij het programma ¨Extreme uitdagingen¨
Bidden jullie mee voor verdere groei?

Doopdienst in de rivier
Een mooie tijd om samen een kerkdienst te hebben aan de oevers van de rivier Lurin in Cienequilla. Tijdens de kerkdienst hebben we kunnen luisteren naar de getuigenissen van 8 mensen die gekozen hebben om Jezus te volgen met heel hun hart. Onder hen een vrouw met 1 been met een bijzonder getuigenis waarbij haar ex man haar wilde vermoorden. Hij zit nu in de gevangenis. Een andere man die we al eerder hadden ontmoet tijdens de coronacrisis en meerdere keren hadden uitgenodigd voor de kerk, had ook een mooi getuigenis. Hij was bezig geweest met occulte zaken en heeft radicaal gebroken met zijn verleden en gekozen om Jezus te volgen. Dankbaar om 8 mensen te horen getuigen wat God aan het doen is in hun levens en daarna te dopen in de rivier.

Teamuitje
Met het team zijn we een dag naar het strand geweest om aan teambuilding te doen en elkaar nog wat beter te leren kennen. Mooi zomers weer en lekker genieten van het strand, de zon, de zee en het lekkere eten.

Nieuwbouw
De laatste loodjes zijn gelegd en daar zijn we erg dankbaaar voor. Helaas was er ook sprake van vandalisme doordat ze een raam met een flesje hadden stukgegooid. Je kan dit soms niet begrijpen.
Af en toe komt het voor in de sloppenwijk dat we last hebben van windhozen, een soort kleine tornado’s waarbij van alles door de lucht vliegt en daarna de boel weer kan worden gerepareerd.

In Peru is veel bureaucratie, zo duurde het bijna 4 maanden om je eigen stroompunt te krijgen na vele afwijzingen is het eindelijk zo ver.

We zijn jullie zo ontzettend dankbaar voor jullie hulp, dat fase 3 klaar is. God is trouw!!!

De volgende fase 4 zal de 2e verdieping zijn om de muren en het dak op de 7 lokalen te plaatsen (casco) en het zal 150.000,- euro  kosten. Om alles te schilderen, vloeren te leggen, deuren en ramen te zetten, electriciteit en data aan te leggen en de verdere aankleding is nog eens 150.000,- euro nodig, bid en help je mee? Inmiddels is er 60.000,- euro binnen gekomen. Dank je wel aan alle gevers voor deze zegening.

Je kan een donatie overmaken op de rekening van de Stichting Shailoh  NL25ABNA0553527991 o.v.v. nieuwbouw fase 4. De giften zijn belasting aftrekbaar, hartelijk bedankt.
   

Bedrijven
Per 1 januari 2024 kunnen bedrijven giften niet meer aftrekken van de winst, maar wel als sponsoring, mits daar iets tegenover staat.
Wil jij met jouw bedrijf het zendingswerk in Peru sponsoren, dan zorgen wij ervoor, dat jullie logo met link naar jullie website, op de website www.brazosabiertos.net komt te staan en fysiek op een bord bij het project Brazos Abiertos in Lima, Peru.
Dit zijn de mogelijkheden om te sponsoren:

  1. Brons        50 euro per maand,     600 euro per jaar
  2. Zilver       100 euro per maand,   1200 euro per jaar
  3. Goud       250 euro per maand,   3000 euro per jaar
  4. Platina     500 euro per maand,   6000 euro per jaar
  5. Diamant 1000 euro per maand, 12000 euro per jaar.

Bid ervoor en laat ons weten waar je voorkeur naar uit gaat, alvast hartelijk bedankt om mee te zaaien in Gods koninkrijk.

Getuigenis
Het is zo mooi om de liefde van Jezus te kunnen delen. Zo waren we bij een familie op bezoek die de nodige uitdagingen thuis hebben. De man heeft een ziekte en we hebben gebeden voor genezing en dat God de meerdere uitdagingen zal oplossen voor deze familie. Daarnaast hebben we het evangelie gedeeld.

Een andere getuigenis was van een jongeman die echt op zoek was naar een relatie met Jezus. Hij gaf aan dat hij wel bij 10 verschillende kerken was geweest en soms ging het even goed en dan dwaalde hij weer af. Hij had veel meegemaakt en had ook last van een ziekte. Hij heeft opnieuw zijn hart aan Jezus gegeven en we hebben gebeden voor zijn leven en dat God hem zal genezen.

 

Gebedspunten 
Dank voor alle ondersteuning voor het zendingswerk..
Dank voor bescherming, gezondheid, wijsheid en kracht.
Bid voor de fondswerving van nieuwbouwfase 4.
Bid voor nieuwe sponsors voor de kinderen.
Bid dat velen Jezus leren kennen en discipelen worden.