Sponsor een kind

Lieve familie, vrienden en belangstellenden,

Er is weer een hoop gebeurd de afgelopen weken, in deze weblog lees je hier meer over. Deze maand hebben we een campagne om nieuwe sponsors te werven voor de 45 kinderen die nog geen sponsor hebben. Wilt u ook deel uitmaken aan een gezonde en hoopvolle toekomst voor een kind? Word dan één van onze kind sponsors! De kosten zijn 50 euro per maand.

Door de sponsoring kunnen wij het kind de educatie geven dat het kind verdiend en tegelijkertijd lopen wij op met het gehele gezin om te werken aan groei en herstel!

Kijk op de website www.brazosabiertos.net voor de profielen van de kinderen. Wilt u zich aanmelden of wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op: sponsor@brazosabiertos.net

Vrijwilligerswerk

We zijn dankbaar voor alle vrijwilligers en teams die ons komen helpen. Zo is nu Louise 6 weken bij ons en we zijn blij met haar. Ze helpt ons o.a. mee met het geven van Engelse les, evangelisatie, de vrouwenclub, healingrooms en met vlaggen. Mooi om te zien hoe God haar gebruikt in de ministry. Wil jij ook vrijwilligerswerk doen of met een team komen helpen laat het ons weten.

Epafras conferentie

Willem is een paar dagen naar Rio de Janeiro geweest om een conferentie bij te wonen van Epafras, BZ en andere organisaties. Het was een mooie tijd om ervaringen uit te wisselen, relaties te leggen en na te denken, hoe beter geestelijk zorg te geven aan de NL gevangen in het buitenland. Bijzonder was om Fineke Janssen voor het eerst te ontmoeten. Zij is al meer dan 35 jaar zendeling in Bolivia. Gaaf om ervaringen te delen en hoe we met elkaar de liefde van Jezus laten zien aan de andere kant van de wereld.

Pasen 2024

De Heer is waarlijk opgestaan, dat hebben we gevierd met de kerk en met de school van Brazos Abiertos: De Kinderen voerden theaters op, zongen en dansten, op vrijdagavond een paaswandeling om de kruisiging van Jezus te herdenken en op zondag een paasontbijt om te vieren dat Jezus is opgestaan. Vele mensen zijn gekomen en hebben de boodschap van Pasen gehoord. Jezus leeft.

La Roca

In 2010 zijn we voor het eerst naar Peru geweest om te kijken en te bidden wat het plan van God was voor ons in de zending. We zijn toen bij het geweldige project La Roca (De Rots) geweest bij de familie Barrientos. Het is altijd mooi om elkaar weer te ontmoeten en ervaringen te delen en het project Brazos Abiertos te laten zien.

Jmeo (Jeugd met een Opdracht)

Sinds kort zijn we in de middag begonnen met wekelijkse ontmoetingen met alle medewerkers en vrijwilligers van het project, naast de dagelijkse stille tijd momenten. Deze tijd is bedoeld om God te aanbidden en te bidden voor de noden en onze harten te delen met elkaar. Dankbaar om onderwijs te ontvangen van zendeling Ricardo Rodriguez uit Chili en zijn ervaringen te horen op het zendingsveld.

Brandblus oefening

Elk jaar moeten de brandblussers opnieuw gevuld worden en is het tijd om te oefenen met het team. Een leerzame oefening.

Vrouwenclub

De vrouwenclub is begonnen met een beautydag en daarna met diverse workshops. Prachtig om de talenten en gaven van vrouwen te zien en de liefde van Jezus te delen.

Nieuwbouw fase 4

Fase 4  zal de 2e verdieping zijn om de muren en het dak op de 7 lokalen te plaatsen (casco) en het zal 150.000,- euro  kosten. Om alles te schilderen, vloeren te leggen, deuren en ramen te zetten, electriciteit en data aan te leggen en de verdere aankleding is nog eens 150.000,- euro nodig. Bid en help je mee? Inmiddels is er 65.000,- euro binnen gekomen. Dank je wel aan alle gevers voor deze zegening.

Je kan een donatie overmaken op de rekening van de Stichting Shailoh  NL25ABNA0553527991 o.v.v. nieuwbouw fase 4De giften zijn belasting aftrekbaar, hartelijk bedankt.

Bedrijven

Verbind jouw bedrijf of organisatie aan het project Brazos Abiertos, door sponsor of partner te worden.
Er bestaan 4 mogelijkheden om deel te nemen in de missie van dit project!

  1. Vriend sponsor         100 euro per maand
  2. Goud sponsor           250 euro per maand
  3. Business partner      500 euro per maand
  4. Diamant partner    1000 euro per maand

Voor meer informatie of een bezoek, kan je contact opnemen met Henk Jan Bos tel. 06-53 39 36 54.