Verlof in Nederland

Lieve familie, vrienden en belangstellenden,

Wat is het fijn om weer in Nederland te zijn en de heerlijke frisse lucht en groene natuur in te ademen, wat is Nederland toch mooi. 1 keer in de 2 jaar komen we 2 maanden op verlof naar Nederland, om te vertellen wat God aan het doen is op het zendingsveld aan de andere kant van de wereld in Lima, Peru en om familie en vrienden op te zoeken. We zijn ontzettend dankbaar voor onze achterban, die ons met gebed en financieel ondersteunt in het zendingswerk, zonder deze hulp was dit niet mogelijk. Dank je wel.

Presentaties en bezoekjes

Op verschillende plekken o.a. kerk en school, kunnen we vertellen en getuigenissen delen wat God door ons heen aan het doen is op het zendingsveld. Gaaf om te zien hoe de mensen betrokken zijn en meer willen weten over zending. Leuk om alle reacties van de kinderen op de school te zien en ook de reacties van de jongeren en ouderen die meer willen weten over het zendingswerk.

De komende tijd zijn we te vinden op onderstaande locaties:

21 mei     10:00        The Lighthouse kinderkerk, Bunschoten-Spakenburg
03 juni     hele dag   Bunschoter Boeren en Beestenboel, Bunschoten-Spakenburg
04 juni     10:00        Vaartkerk, Eemdijk
09 juni     19:30        Rafael Amersfoort, ontmoetingsavond
11 juni     09:30        Gereformeerde kerk, Nijega Opeinde
14 juni     19:30        Vrienden avond in de Genadebron, Bunschoten-Spakenburg
15 juni     15:00        Zorg- en Wooncentrum De Haven, Bunschoten-Spakenburg
18 juni     10:00        In de Praktijk Kerk in Spoorwijk, Den Haag
25 juni     10:00        Rafael Amersfoort, uitzegendienst
25 juni     19:00        Maranathakerk, Bunschoten-Spakenburg

Laat ons even weten als je komt via whatssapp +51 989127912.

Ontspanning
Wat is het heerlijk om te genieten van de groene natuur in Nederland. Lekker wandelen, hardlopen en voetballen (kijken) bij Eemdijk. Met de familie Skûtsjesilen in Friesland of op de trekker het gras schudden wat gemaaid is.

Sponsor een kind
Wilt u ook deel uitmaken aan een gezonde en hoopvolle toekomst voor een kind?
Wordt dan 1 van onze kind sponsors! De kosten zijn 50 euro per maand.
Door de sponsoring kunnen wij het kind de educatie geven dat het kind verdiend en tegelijkertijd lopen wij op met het hele gezin, om te werken aan groei en herstel!
Wilt u zich aanmelden of wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via sponsor@brazosabiertos.net
Op de website www.brazosabiertos.net vind je de profielen van de kinderen die nog een sponsor nodig hebben.

Nieuwbouw fase 3

Tijdens onze tijd in Nederland willen we ook graag fondsen werven voor de nieuwbouw fase 3. In deze fase willen we nog 3 lokalen bouwen. We blijven groeien, alle ruimtes zijn bezet en we komen nog ruimte tekort. Volgend jaar willen we gaan starten met de Discipelschaps Trainings School van Jeugd met een opdracht en daar hebben we ruimte voor nodig. De kerk is ook te klein met 3 klaslokalen bomvol met leerlingen. De kosten voor de 3e fase zijn ongeveer 190.000,- euro. Inmiddels is er al 95.000,- binnen gekomen, dank je wel hiervoor, God is trouw en goed.

Wil jij ook meehelpen? Je kan een donatie overmaken op de rekening van de Stichting Shailoh nr. NL25ABNA0553527991 o.v.v. nieuwbouw fase 3. De giften zijn belasting aftrekbaar.
Bedankt alvast en deel dit geweldige project gerust met anderen. Samen kunnen we deze nieuwe stap in geloof zetten. Wij ervaren dat God ons leidt. Het is Zijn project en Hij zal voorzien om de mensen te bereiken met het evangelie van Jezus Christus.